Afdeling Controleurs

AFDELING CONTROLEURS:

 

De groep controleurs controleren op het in het bezit hebben van de juiste en geldige (vis)documenten te verstaan:

 

**vis pas/in combinatie met het juiste lidmaatschap(hsv  Het Voornse Kanaal, HSV ons genoegen Spijkenisse en HV De watergeus Brielle)

**juiste rechthebbende nachtviskaart(10,-)

**dag vergunningen(5,-)

**juiste mee vistoestemmingen(via sportvisserij Nederland)en dient aantoonbaar te zijn.

**visserijwet

 

Ook staan zij in nauw contact met politieambtenaren/Boa’s en leden m.b.t vis- en waterstand om overlast / vis sterfte en- of ernstige overtredingen te melden.

 

Eveneens zijn zij in het bezit van een geldige controlekaart, die uitgegeven is door sportvisserij Nederland en alleen geldig is indien de desbetreffende controleur de theorie- en praktijkcursus hebben doorlopen.

Deze controlekaart wordt uitsluitend uitgegeven door Sportvisserij Nederland en dient ook aantoonbaar te zijn mits er een controle plaatsvind.

 

Als controleurs nemen wij aan dat u geen overlast veroorzaakt op welke manier dan ook en dat de visrechthebbende zich houd aan alle regels omschreven in de visserijwet alsmede in alle wateren waar u visrechthebbende bent.

 

Indien u als visrechthebbende een calamiteit ziet in welke aard dan ook raden wij u aan niet zelf hierin initiatief te nemen maar de controleurslijn / app te raadplegen.

 

Uiteraard wensen wij een ieder veel visplezier toe en graag tot aan de waterkant!

 

Afdeling controleurs HSV Het Voornse Kanaal.

Afnamen Overtredingen