Manuel aan de Wiel

Voorzitter

Hallo vissers, Hierbij wil ik mij voorstellen aan jullie. Mijn naam is Manuel aan de wiel en ben 32 jaar. Vissen door ik al van kleins af aan en doe dit op verschillende soorten (witvis, roofvis en karper). Sinds de zomer van 2021 ben ik toegetreden als voorzitter van onze mooie en gezonde vis vereniging. Samen met de andere bestuursleden en vrijwilligers hopen wij jullie alle te bieden wat nodig is en hopelijk zien wij elkaar snel langs de waterkant.

cees sloof

Penningmeester

Hallo ik ben Cees Sloof Al vanaf kleins af aan deed ik al vissen met mijn opa en vader zo ben ik eigelijk in het viswereldje gegroeid ik ben van me zelf echt een karper visser maar inprencipe vis ik overal op zowel de witvis , roofvis en zeevisserij alleen veel minder dan het karper vissen ik ben vorig jaar in de karper commissie van het hsv voornse kanaal gestapt om hellevoet in deze visserij weer helemaal op de kaart te zetten en sinds kort ga ik ook het stukje penningmeester doen voor de vereniging ik heb er heel veel zin in !! Voor iedereen wens ik een mooi en goed vis seizoen en laten we de waterkant met ze alle netjes houden!!

Daniel de Smit

secretaris

Hallo ik ben Daniel de Smit ik ben dit jaar secretaris geworden, ik vis al vanaf mijn 5 de jaar het begon met een oude vaste hengel wat nu een uit de hand gelopen hobby is geworden. Ik hoop dat ik wat kan betekenen voor deze mooie verenging met veel diverse viswateren. Hoop jullie langs de waterkant te zien met veel plezier en mooie vangsten.